Beschrijving

In samenwerking met Truckstop Venlo presenteert Visible Producties met trots de sprankelende nieuwe promo van deze geweldige bestemming! Als vrachtwagenchauffeur verdien je een comfortabele en gastvrije plek om te rusten en te herstellen, en dat is precies wat Truckstop Venlo je biedt.

Maak kennis met het splinternieuwe gebouw op de bewaakte parkeerplaats – jouw oase van comfort en gemak. Hier kun je genieten van heerlijk eten, verkwikkende douches, de mogelijkheid om je kleren te wassen en te drogen en zelfs ontspannen voor de tv. Alles wat je nodig hebt om op te frissen en nieuwe energie op te doen, vind je hier op één plek.

Met maar liefst 390 parkeerplaatsen is Truckstop Venlo een van de grootste bewaakte parkeerplaatsen voor vrachtwagenchauffeurs, en dat ook nog eens op een steenworp afstand van de Duitse grens in Venlo.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Ga naar de website www.truckparkingvenlo.nl en bekijk onze gloednieuwe promo om een voorproefje te krijgen van de comfortabele en moderne faciliteiten die we bieden. Hier ben jij de prioriteit, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Truckstop Venlo, jouw ultieme rustplaats aan de weg.

Klant

Truckstop Venlo

Service

Bedrijfsfilm

Dit kunnen we ook voor jouw merk maken!